Γ. Καρατζαφέρης: Εκβιαστικά τα διλήμματα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 19:18
A- A A+

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για προσπάθεια των ηγεσιών τους να εγκλωβίσουν το λαό σε εκβιαστικά διλήμματα.

«Οι πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής, αδύναμοι από κοινωνικά και πολιτικά επιχειρήματα, προσπαθούν να εγκλωβίσουν τον ελληνικό λαό για άλλη μια φορά, ανοήτως, σε στείρα εκβιαστικά διλήμματα» σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι τώρα πια ήρθε η ώρα της δικής του ρήξης και ανατροπής του συστήματος, «για να απαλλαγούμε άπαξ και δια παντός από εκείνους οι οποίοι του φόρτωσαν όλα αυτά τα δεινά».

Αναφερόμενος στην πορεία της οικονομίας, υποστήριξε πως η γεωμετρική αύξηση των ακαλύπτων επιταγών, τα λουκέτα τα οποία μπαίνουν στα μαγαζιά, η ανυπαρξία κυκλοφορίας χρήματος είναι η ουσιαστική τρομοκρατία εις βάρος του εμπορίου και εις βάρος των επιχειρηματιών.

Προειδοποίηση μάλιστα «για πλήρες αδιέξοδο της χώρας» σε περίπτωση που δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, πέρα από αυτά που λαμβάνει η κυβέρνηση και τα οποία - όπως υποστήριξε - επιδεινώνουν την κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική, τονίζοντας παράλληλα πως χρειάζεται και αλλαγή πολιτικών προσώπων «αυτών που ασκούν αυτή την απίθανα στείρα πολιτική».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή