Π. Παναγιωτόπουλος: Εκτός β' γύρου ο Γ. Σγουρός

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 13:24
A- A A+

Στην πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να διασπείρει το φόβο στους πολίτες αποδίδει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος τα σενάρια που διακινούνται για πρόωρες εκλογές, διότι, όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση βλέπει ότι οι πολίτες είναι αποφασισμένοι στην κάλπη της Κυριακής να στείλουν μήνυμα».

Μιλώντας στο ρ/σ Real fm, ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημειώνει ότι «το μνημόνιο οδηγεί τη χώρα με τα συγκεκριμένα μέτρα που περιλαμβάνει σε ναυάγιο». «Ο κ. Παπανδρέου μας πηγαίνει ίσια στη βραχονησίδα», συμπληρώνει.

Μιλώντας στο ρ/σ Real fm, ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημειώνει ότι «το μνημόνιο οδηγεί τη χώρα με τα συγκεκριμένα μέτρα που περιλαμβάνει σε ναυάγιο».

Ωστόσο, σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι η ΝΔ διαχωρίζει τη θέση της «από μία ψήφο διαμαρτυρίας μόνο, γιατί η ψήφος διαμαρτυρίας και εξόδου από το μνημόνιο που ζητάμε συνοδεύεται ταυτόχρονα και από την εφαρμογή μιας πολιτικής που είναι αξιόπιστη, είναι κοστολογημένη, είναι συγκροτημένη και θα οδηγήσει τη χώρα να βγει από το μνημόνιο με σταθερότητα και ασφάλεια».

Τέλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο Βασίλης Κικίλιας θα περάσει στο δεύτερο γύρο και εκτιμά ότι θα μείνει εκτός ο Γιάννης Σγουρός.

«Θα περάσει ο κ. Κικίλιας. Το δίλημμα αυτό (ποιον θα στηρίξουν στο δεύτερο γύρο) θα το έχουν άλλοι γιατί ο κ. Κικίλιας θα είναι στο δεύτερο γύρο. Αυτό έδειξε και η χθεσινή συγκέντρωσή του στο Σπόρτιγκ. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός ο κ. Σγουρός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή