Ζωντανά στις 15:00 ο οnline διάλογος του Πρωθυπουργού με νέους

Ζωντανή μετάδοση από το government.gov.gr/live
Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 09:25

Η συζήτηση θα έχει διάρκεια περίπου 70 λεπτά και θα μεταδοθεί ζωντανά από το http://government.gov.gr/live/ , στις 3.00 μ.μ., ενώ οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι τις ερωτήσεις τους.

A- A A+

Online διάλογο στο internet με νέους για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους θα έχει σήμερα ο Πρωθυπουργός. Το απόγευμα, στις 18:30, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο Σπόρτινγκ.

Η συζήτηση θα έχει διάρκεια περίπου 70 λεπτά και θα μεταδοθεί ζωντανά από το http://government.gov.gr/live/ , στις 3.00 μ.μ., ενώ οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι τις ερωτήσεις τους.

Στο διάλογο αναμένεται να τεθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στις σπουδές τους, στην εργασία τους, στην οικογένεια, στην καθημερινότητά τους και θα αναζητηθούν λύσεις.

Επί της διαδικασίας, ο Πρωθυπουργός θα κάνει μια μικρή εισαγωγή και στη συνέχεια θα δεχτεί ερωτήσεις από νέους που θα είναι παρόντες, καθώς και από το διαδίκτυο (ήδη συγκεντρώνονται ερωτήσεις μέσω των ιστοσελίδων του Πρωθυπουργού στο facebook και το twitter).

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς, Γιάννος Λιβανός.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, ο ειδικός γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Αντώνης Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητος, Φίλιππος Λέτζας και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή των προσώπων, όπως διευκρινίζεται από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, έχουν επιλεγεί πρόσωπα από διάφορους χώρους της Νεολαίας, από πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδας.

Κάποιοι είχαν επικοινωνήσει με mail στον προσωπικό κόμβο του Πρωθυπουργού, κάποιοι έχουν προταθεί από τους αρμόδιους φορείς (άνεργοι, νέες μητέρες κ.α.) και κάποιοι μέσα από τις ερωτήσεις που καταθέτουν διαδικτυακά στον Πρωθυπουργό.

Όπως προαναφέρθηκε, οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι τις ερωτήσεις τους μέσω διαδικτύου στον ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί στο facebook http://www.facebook.com/event.php?eid=158543337518398 και μέσω twitter προσθέτοντας στην ερώτηση το hashtag #GreekPmLive.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή