Σούπερ Λίγκα: Αγωνιστική εν μέσω εκλογών

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 14:23
UPD:14:28
A- A A+

Σε δυο δόσεις με μια ημέρα στο ενδιάμεσο κενή, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα διεξαχθεί το ερχόμενο τριήμερο η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο το μεσημέρι δυο αναμετρήσεις. Στην πρώτη η Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια τον Ηρακλή (17:15, ΝΕΤ) και θέλει οπωσδήποτε νίκη για να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στη δεύτερη ο Πανσερραϊκός μετά τη νίκη του επί της Καβάλας, πηγαίνει στην Τρίπολη για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τον φορμαρισμένο Αστέρα (17:15, NOVA), οποίος αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην 3η θέση.

Στις 19:30 ξεκινάνε οι άλλες δυο αναμετρήσεις της ημέρας με τους δυο Ολυμπιακούς, (Πειραιώς και Βόλου) να έχουν το ρόλο των γηπεδούχων. Στο Καραϊσκάκη οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τον Πανιώνιο (NET), που προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, την ίδια ώρα που αυτοί προσπαθούν ακόμα να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο ντέρμπι των «αιωνίων» από τον Παναθηναϊκό.

Στο Βόλο η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αντιμετωπίζει την Κέρκυρα (NOVA) στο μεγάλο ντέρμπι των νεοφώτιστων, που έχουν ξεκινήσει και οι δυο ιδιαίτερα δυνατά τη νέα σεζόν.

Με την Κυριακή «κενή», εξαιτίας των εκλογών, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται τη Δευτέρα με άλλα τέσσερα παιχνίδια

Στις 17:15 ο Αρης μετά την «φθηνή» ήττα του στο Europa League από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης την ΑΕΛ (NOVA), ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ με το ηθικό στα ύψη, λόγω της επικράτησης επί της Βιγιαρεάλ, δοκιμάζεται στηn Καβάλα (NOVA).

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Εργοτέλη (19:30, NOVA) και τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ατρόμητο (19:30, NOVA).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2010

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ 17:15 NET

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:15 NOVA

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ 19:30 NOVA

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NET

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 17:15 NOVA

ΚΑΒΑΛΑ - Π.Α.Ο.Κ. 17:15 NOVA

A.E.K. - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:30 NOVA

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NOVA

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις