Γ. Μπουτάρης: Αμεσες προτεραιότητες η καθημερινότητα και η κοινωνική πολιτική

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 22:02
A- A A+

Τρεις βασικές δράσεις, την καθαριότητα της πόλης, την τάξη στα οικονομικά του Δήμου και την υλοποίηση του προγράμματός του για την κοινωνική πρόνοια και την τρίτη ηλικία, δεσμεύθηκε να αναλάβει ο Γιάννης Μπουτάρης από τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αν εκλεγεί, υπογραμμίζοντας πως οι άμεσες προτεραιότητές του είναι τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας και η κοινωνική πολιτική.

Στην κεντρική του ομιλία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ο κ. Μπουτάρης περιέλαβε στους μακροπρόθεσμους στόχους του την τοπική ανάπτυξη με έμφαση στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της «πράσινης» οικονομίας.

Για την πολιτική του διαδρομή σημείωσε ότι δεν αποτέλεσε ποτέ έναν συμβατικό υποψήφιο δήμαρχο και δεν εγκαταστάθηκε μόνιμα σε έναν κομματικό χώρο. Γι' αυτό, όπως είπε, ήταν αουτσάιντερ το 2006 και το 2010 έγινε φαβορί καθώς η παράταξή του εμπλουτίστηκε με νέες δυνάμεις και τιμήθηκε με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς και της Δράσης.

«Είμαστε όλοι εμείς μαζί η δύναμη αλλαγής για την πόλη» ανέφερε και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι μαζί με την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης της, το 2012 η Θεσσαλονίκη να διαθέτει έναν οδικό χάρτη που θα εκφράζει τους δημότες της, θα δεσμεύει την κεντρική Κυβέρνηση και θα αποτελεί τεκμήριο σοβαρότητας και υπευθυνότητας απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή