Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 2-0

Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2010 21:39
A- A A+

Πέντε φορές έχει φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κέρκυρα στις μικρότερες κατηγορίες, ποτέ όμως δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Οι Θεσσαλοί κέρδισαν με 1-0 χάρις σε γκολ του Σολάκη και έφτασαν τους 13 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο ακριβώς μοτίβο. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλα και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε εύκολα να πατήσει στην περιοχή της Κέρκυρας καθώς έκανε πολύ εύκολα το λάθος! Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά κλεισμένοι, δεν άφηναν διαδρόμους και απειλήθηκαν μόνο με κάποια μακρινά σουτ τα οποία όμως δεν είχαν τύχη. Ωστόσο, η ομάδα του Τεννέ δεν μπόρεσε ούτε αυτή να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό όπως έκανε στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Λάρισα και Πανσερραϊκό, καθώς ο Επστάιν ήταν σε κακή μέρα. Δύο φάσεις στο τέλος του πρώτου μέρους, μία για κάθε ομάδα, δοκίμασαν τόσο τον Κωνσταντόπουλο όσο και τον Γιακούποβιτς, με αμφότερους να κρατούν το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τσιώλης έβαλε τον Καπετάνο αντί του Ρόκα και ο Ολυμπιακός απέκτησε μεγαλύτερη κινητικότητα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στο 54’ θα μπορούσε να είχε κερδίσει πέναλτι όταν το σουτ του σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Γκουστάβο, χωρίς όμως ο Τσινιάρης να δείξει κάτι. Επτά λεπτά αργότερα, όμως, οι Θεσσαλοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Ουμπίντεζ έκανε την σέντρα για τον Σολάκη και αυτός με πολύ ωραία προβολή έγραψε το 1-0! Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο Έλληνας φορ θα γινόταν αλλαγή αλλά το γκολ τον πρόλαβε!

Η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει, είχε μία καλή ευκαιρία με τον Επστάιν όμως δεν μπόρεσε να βρει εύκολα τους διαδρόμους. Από την μεριά του, ο Ολυμπιακός βρήκε πολλούς κενούς χώρους και έχασε σπουδαίες φάσεις, κυρίως με τον Μαρτίν. Η αστοχία και η αποβολή του Σανκαρέ έφεραν την Κέρκυρα να πιέζει ακόμα περισσότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως ο Γιακούποβιτς είπε όχι στο σουτ του Στολτίδη στο τελευταίο λεπτό και κράτησε το πολύτιμο 1-0.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις