Πειραιάς: Στο 1570 πληροφορίες για τα εκλογικά τμήματα

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010 10:30
A- A A+

Πληροφορίες για το πού ψηφίζουν μπορούν να παίρνουν οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής Πειραιά και των νησιών, καλώντας τον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 1570 της Νομαρχίας Πειραιά.

Δίνοντας το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το έτος γεννήσεως, οι ψηφοφόροι παίρνουν άμεσα τις πληροφορίες για το ποιο είναι το εκλογικό τους διαμέρισμα, πού βρίσκεται ακριβώς το εκλογικό τους κέντρο και ποιο είναι το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Η τηλεφωνική γραμμή της Νομαρχίας Πειραιά θα είναι στη διάθεση των πολιτών έως τις 7 το απόγευμα.

Στο 672ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Πειραιώς που βρίσκεται στο 13ο Γενικό Λύκειο Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 6, θα ασκήσει στις 11 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, ο νομάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, επικεφαλής του συνδυασμού «Περαιάς Πολιτών Καθαρή Συμμαχία», Γιάννης Μίχας.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 9ο γυμνάσιο και λύκειο Πειραιά.

Εξάλλου, η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 648ο εκλογικό τμήμα στο 2ο και 42ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά στην οδό Καραϊσκου 50 και Ευαγγελίστριας στις 11 το πρωί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή