Στην Κυψέλη ψήφισε ο Α. Τσίπρας

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010 11:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Α. Τσίπρας: Οι πολίτες να αποδοκιμάσουν στην κάλπη την πολιτική της χρεοκοπίας

A- A A+

Μήνυμα καταδίκης της πολιτικής του μνημονίου ζήτησε από τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη και σε δήλωσή του κάλεσε τους πολίτες να αποδοκιμάσουν στην κάλπη "την πολιτική της χρεοκοπίας, το Μνημόνιο και τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση".

"Σήμερα, ο ελληνικός λαός έχει μια μεγάλη ευκαιρία", δήλωσε ο κ. Τσίπρας και εξέφρασε την εκτίμηση πως η κάλπη σήμερα θα αναδείξει τους πολιτικούς συσχετισμούς του νέου πολιτικού σκηνικού της νέας μεταπολίτευσης.

"Από αυτό το σκηνικό δεν πρέπει να απουσιάσει η ελπίδα", επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας, τονίζοντας πως για το κόμμα του ελπίδα είναι η συνάντηση της Αριστεράς με δυνάμεις από τον σοσιαλιστικό χώρο.

"Ελπίδα είναι να έχουμε θετικές εξελίξεις σε προοδευτική κατεύθυνση για το λαό και την κοινωνία. Και αυτή την ευκαιρία ο ελληνικός λαός δεν θα την χάσει. Γιατί το κρίσιμο διακύβευμα της κάλπης είναι η προοπτική απεμπλοκής από το Μνημόνιο της εξάρτησης, της ομηρίας, της χρεοκοπίας, η προοπτική της οικονομικής ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας και της λαϊκής κυριαρχίας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή