Στη Νέα Ερυθραία ψήφισε ο πρωθυπουργός

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010 12:18
REUTERS/YIORGOS KARAHALIS

A- A A+

Μήνυμα για σταθερότητα και ανάπτυξη για να συνεχισθεί η πορεία για τη σωτηρία της χώρας, έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ερυθραία.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ως μέρα σημαντικών αποφάσεων, τόσο για τον "Καλλικράτη" όσο και για την πορεία της χώρας.

Γ. Παπανδρέου: Η Ελλάδα μπορεί όλη μαζί

Γ. Παπανδρέου: Η Ελλάδα μπορεί όλη μαζί

"Κάνουμε ένα όραμα πραγματικότητα με τον ``Καλλικράτη``. Αλλάζουμε ένα κράτος πελατειακό, συγκεντρωτικό και φέρνουμε την εξουσία κοντά στον πολίτη, για πρώτη φορά, που θα αλλάξει τη ζωή του στην καθημερινότητα, θα φέρει κοντά υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη σε μια Ελλάδα καλύτερη, σε μια Ελλάδα δικαιότερη, σε μια Ελλάδα οικονομικά βιώσιμη. Αλλά παίρνουμε και αποφάσεις για τη σταθερότητα της πορείας της χώρας που τη χρειαζόμαστε αυτή τη σταθερότητα για να συνεχίσουμε τις δύσκολες, πολλές φορές, αλλά αυτονόητες αλλαγές. Κερδίζουμε τις μάχες, θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες ως χώρα και ξέρω ότι μπορούμε. Η Ελλάδα μπορεί όλη μαζί", τόνισε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή