Θεσσαλονίκη: Δηλώσεις υποψήφιων Περιφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010 14:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

A- A A+

Δηλώσεις από τα εκλογικά κέντρα όπου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα έκαναν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο υποψήφιος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Θεοδόσης Κωνσταντινίδης τόνισε ότι σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας και υπογράμμισε: "Έρχονται δυσκολότερες μέρες και αυτό δεν είναι εκφοβιστικό ή εκβιαστικό δίλημμα, είναι η πραγματικότητα που θα αντικρύσει την επομένη των εκλογών η λαϊκή οικογένεια".

Ο υποψήφιος της "Οικολογίας - Αλληλεγγύης" Μιχάλης Τρεμόπουλος δήλωσε αισιόδοξος ότι "οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας θα υποστηρίξουν στην κάλπη την άλλη προοπτική, την πράσινη προοπτική".

Από την πλευρά του ο υποψήφιος της "Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας" Τάσος Κουράκης εκτίμησε ότι "ο χαρακτήρας των εκλογών θα στείλει ένα πολιτικό μήνυμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το μήνυμα που θα σταλεί δεν θα είναι τέτοιο ώστε την επόμενη μέρα να έχουμε την επιβολή δεύτερου και τρίτου Μνημονίου".

Η υποψήφια Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό "Δημοκρατία - Οικολογία - Συμμετοχή" Ασημίνα Ξηροτύρη σχολίασε: «Ο κόσμος θα ψηφίσει μέσα στη μεγάλη κρίση και μέσα στις συνθήκες του απαράδεκτου Μνημονίου. Θα στείλει γι΄αυτό στους υπαίτιους ένα ηχηρό μήνυμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή