Γ. Κακουλίδης στο naftemporiki.gr: Β' γύρος με αμιγώς αυτοδιοικητικά κριτήρια

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010 20:19
UPD:21:03
A- A A+

Tην ελπίδα να αναδειχθούν στο β' γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών αμιγώς αυτοδιοικητικά κριτήρια, εξέφρασε ο συγγραφέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γ. Κακουλίδης, μιλώντας στο naftemporiki.gr.

«Τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως τουλάχιστον καταγράφονται ανεπισήμως, δεί2χνουν ότι το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός, τουλάχιστον ως προς την περιφέρεια της Αθήνας, έφερε μάλλον αποτέλεσμα», ανέφερε ο κ. Κακουλίδης και πρόσθεσε: «Αν αυτό ισχύσει και επισήμως, αισθάνομαι πως το ενδεχόμενο εκλογών απομακρύνεται και το λέω αυτό γιατί η συζήτηση όλη τον τελευταίο καιρό είχε φύγει από τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης και είχε αναχθεί σε μείζον θέμα της κεντρικής πολιτικής».

NAFTEMPORIKI.GR

«Αυτό που ελπίζω είναι πραγματικά όμως τα κριτήρια τα οποία στο δεύτερο τουλάχιστον γύρο θα αναδειχθούν θα είναι αμιγώς αυτοδιοικητικά, γιατί κακά τα ψέματα, πέρα από το δίλημμα εκλογές όχι εκλογές μνημόνιο όχι μνημόνιο, αυτές οι εκλογές ήταν αυτοδιοικητικές και από αυτές αναμένουμε μέσα στο νέο σχέδιο καλλικράτης να έχουμε ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά για να διαχειριστούν τα θέματα των δήμων και των περιφερειών για το καλό όλων των πόλεων και της υπαίθρου της χώρας μας», σημείωσε ο Γιάννης Κακουλίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή