Γ. Μαγκριώτης στο naftemporiki.gr: Προβληματίζει η υψηλή αποχή

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010 20:50
UPD:20:53
A- A A+

«Πρέπει να μας προβληματίσει η υψηλή αποχή», δήλωσε στο naftemporiki.gr ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Μαγκριώτης, τονίζοντας πως οι πολίτες έστειλαν μήνυμα τόσο στην αντιπολίτευση όσο και στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, αφού είπε μπράβο σε όσους συμμετείχαν στη διαδικασία, πρόσθεσε ότι το κίνητρο κάθε πολίτη που απείχε ήταν διαφορετικό και για αυτό πρέπει να αποκωδικοποιηθεί από όλους. «Είναι ένα μήνυμα, μήνυμα πρώτα για την αντιπολίτευση που ήθελε να αλλάξει το περιεχόμενο των εκλογών και ένα μήνυμα προς εμάς, την κυβέρνηση, για την προσπάθειά μας», είπε χαρακτηριστικά.

NAFTEMPORIKI.GR

«Είμαστε εν μέσω κρίσης, έχουμε πάρει δύσκολες αποφάσεις που έχουν πικράνει πάρα πολλούς συμπολίτες μας και έχουν δημιουργήσει ανασφάλεια σε αρκετούς. Αυτό που χρειάζεται είναι σεβασμός στον πολίτη με καθαρή δουλειά», συμπλήρωσε ο κ. Μαγκριώτης.

Καταλήγοντας, ο υφυπουργός σημείωσε πως «τη δεύτερη Κυριακή πρέπει να υπερισχύσουν οι δυνάμεις που πιστεύουν στον Καλλικράτη, για να μη χαθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία για τις τοπικές κοινωνίες και περιφέρειες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή