Π. Λαφαζάνης στο naftemporiki.gr: Μεγάλη ήττα της κυβερνητικής πολιτικής

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010 23:10
A- A A+

Για «μεγάλη αποδοκιμασία των κυβερνητικών υποψηφίων ιδιαίτερα στις μεγάλες περιφέρειες και πρώτα από όλα στην Αττική, το οποίο μάλλον πρέπει να εκληφθεί ως ήττα της κυβέρνησης και κυρίως ως μια πολύ μεγάλη ήττα της κυβερνητικής πολιτικής, η οποία αγγίζει τα όρια της συντριβής» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο naftemporiki.gr.

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση επεσήμανε ότι δεν επωφελήθηκε από αυτή την ήττα, ενώ πρόσθεσε ότι «ο δικομματισμός για πρώτη φορά καταγράφει τόσο μικρά ποσοστά στη χώρα μας. Βεβαίως μιλάμε πάντα για περιφερειακές εκλογές, αλλά με σαφείς πολιτικές διαστάσεις. Άλλωστε τέτοιες διαστάσεις έδωσε και η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και το τελευταίο διάστημα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με εκβιαστικά διλήμματα».

NAFTEMPORIKI.GR

Το αποτέλεσμα για τις δυνάμεις του Συνασπισμού, όπως σημείωσε, «δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό, παρά το γεγονός ότι ήταν πολυδιασπασμένος ο χώρος με πολλές υποψηφιότητες. Από την επόμενη μέρα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για μια ευρεία συμπαράταξη των δυνάμεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και μια συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς για μια αποτελεσματική αντεπίθεση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή