Αντώνης Σαμαράς: Αίτημα του λαού η αλλαγή πολιτικής

«Η αναγεννημένη ΝΔ πέτυχε τους στόχους της»
Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010 23:54
UPD:08/11/2010 00:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

A- A A+

Ο λαός τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ που πέρυσι τον ξεγέλασε και φέτος επιχείρησε να τον εκβιάσει, ενώ όσοι στήριξαν το μνημόνιο, πήραν το μήνυμά τους, υπογράμμισε στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Σήμερα», είπε, «απάντησαν στην κυβέρνηση όλοι εκείνοι που υπέστησαν προσβολές, εκβιασμούς και ανοικτή παραπλάνηση, από τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Όλοι εκείνοι που ζουν στο φάσμα της ανεργίας και των λουκέτων».

«Όσοι ψήφισαν, στην πλειοψηφία τους, καταδίκασαν την πολιτική του κ. Παπανδρέου και όσοι απείχαν, απέρριψαν τον εκλογικό εκβιασμό του», παρατήρησε ο κ. Σαμαράς.

Ο ελληνικός λαός αποδοκίμασε την πολιτική του μνημονίου και τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως το εκβιαστικό δίλημμα του Πρωθυπουργού δεν κατάφερε να δώσει στο ΠΑΣΟΚ τη «λευκή επιταγή» που επιζητούσε.

Η ΝΔ, υποστήριξε ο κ. Σαμαράς, προηγείται στις περισσότερες περιφέρειες και δήμους και εκτίμησε πως το μήνυμα των εκλογών θα ολοκληρωθεί στο β’ γύρο.

Στο σημείο αυτό ο Αντώνης Σαμαράς επεσήμανε πως η ΝΔ κατάφερε να εκμηδενίσει τη διαφορά της από το ΠΑΣΟΚ μέσα σε ένα μόλις χρόνο από τη μεγάλη ήττα του 2009, υπογραμμίζοντας πως ποτέ δεν υπήρξε τέτοια ολική επαναφορά για κόμμα αντιπολίτευσης μέσα σε ένα χρόνο. Τα σημερινά αποτελέσματα της ΝΔ έμοιαζαν αδιανόητα για πολλούς μέχρι πριν από λίγους μήνες και για κάποιους μέχρι πριν από μερικές μέρες. Τα αποτελέσματα αυτά, συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ, έδωσαν μηνύματα και σε μας, μόνο που εμείς έχουμε ανοικτά τα αυτιά μας, παρατήρησε.

Αίτημα του λαού είναι η αλλαγή πολιτικής, για να βγούμε από την κρίση με ανάπτυξης, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, εκτιμώντας πως η αναγεννημμένη ΝΔ πέτυχε τους στόχους της. «Προσφέρουμε», είπε, «αξιόπιστη εναλλακτική προοπτική και ελπίδα και πλέον οι Έλληνες ξέρουν πια που να ακουμπήσουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή