Αλ. Τσίπρας: Ο Πρωθυπουργός δεν έλαβε το μήνυμα της κάλπης

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 00:08
UPD:00:13

«Η πρωτοφανής αποχή από την κάλπη είναι ένα μήνυμα που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά από όλους και εμείς το λαμβάνουμε. Δεν το έλαβε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος δήλωσε ότι θα συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

A- A A+

«Ο πρώτος γύρος αποκαλύπτει τη μεγάλη κρίση του πολιτικού μας συστήματος. Η πρωτοφανής αποχή από την κάλπη είναι ένα μήνυμα που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά από όλους και εμείς το λαμβάνουμε. Δεν το έλαβε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος δήλωσε ότι θα συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά, επεσήμανε ότι «παρά την πολυσδιάσπαση κατέγραψε θετικά την παρουσία της σε ολόκληρη την Ελλάδα»

Α. Τσίπρας: Το ΠΑΣΟΚ είναι μειοψηφία στις κάλπες

Ακούστε τη δήλωση.

«Για εμάς ο πρώτος γύρος των εκλογών είναι η αρχή ενός καινούργιου κύκλου...Στόχος μας είναι η οικοδόμηση μιας ευρείας συμμαχίας που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών. Στόχος μας είναι να εργαστούμε για την απαλλαγή από το Μνημόνιο. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, είμαστε βέβαιοι ότι θα αναγεννήσουμε την ελπίδα», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή