ΝΔ: Καθαρό μήνυμα καταδίκης της παραπλάνησης του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 01:01
A- A A+

«Απολύτως θετικά» για τη Νέα Δημοκρατία κρίνει ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Μάξιμος Χαρακόπουλος τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Οι σημερινές αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα καταδίκης της εσκεμμένης παραπλάνησης του ΠΑΣΟΚ πριν από ένα χρόνο, της αποτυχημένης πολιτικής του Μνημονίου, αλλά και του ωμού εκβιασμού του πρωθυπουργού», σχολιάζει με δήλωσή στο naftemporiki.gr o κ. Χαρακόπουλος.

O γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Αναφερόμενος εξάλλου στις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου, ο κ. Χαρακόπουλος σημείωσε ότι ο Πρωθυπουργός έδειξε ότι δεν αντιλήφθηκε τι ζήτησαν οι πολίτες από την κυβέρνησή του.

Αντιθέτως, επισήμανε, για την ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία «μόλις ένα χρόνο μετά την ήττα του Οκτώβρη του 2009, τα αποτελέσματα ήταν απολύτως θετικά: εκμηδένισε σχεδόν τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ και κέρδισε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στην πλειοψηφία των περιφερειών και των δήμων».

Εξέφρασε δε την αισιοδοξία του ότι η εμπιστοσύνη αυτή των πολιτών, «θα επιβεβαιωθεί και στο δεύτερο γύρο των εκλογών, ανοίγοντας νέες προοπτικές για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία που θα αλλάξει τα πράγματα στο τόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή