ΕΣΠ: Μονόδρομος η συνεργασία για την ανάπτυξη του Πειραιά

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 12:51
A- A A+

Ως ξεκάθαρο μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και ενδεικτικό του κλίματος απογοήτευσης και δυσαρέσκειας που επικρατεί για το πολιτικό σύστημα, ερμηνεύει το υψηλό ποσοστό αποχής ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΠ καλεί τους υποψήφιους δημάρχους κ.κ. Μίχα και Μιχαλολιάκο, που θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή για τον δημαρχιακό θώκο της πόλης, να λάβουν υπ’οψη το υψηλό ποσοστό αποχής που στον Πειραιά άγγιξε το 55,8%.

«O Πειραιάς, δεν έχει ανάγκη από τα εκατοντάδες φυλλάδια των υποψηφίων, που ρύπαναν την πόλη, ούτε από πανάκριβα εκλογικά κέντρα και συγκεντρώσεις, που οι υποψήφιοι αγόγγυστα σπατάλησαν εν μέσω απίστευτης οικονομικής ύφεσης. Ο Πειραιάς, έχει ανάγκη από επίλυση πολύ συγκεκριμένων προβλημάτων, που καθημερινά βιώνουμε και μόνο από αυτό», αναφέρει η διοίκηση του Συλλόγου.

Χαρακτηρίζει επίσης μονόδρομο για τη διεκδίκηση και επίτευξη της αναπτυξιακής πορείας του Πειραιά τη συστράτευση όλων των δυνάμεων και τη συνεργασία.

«Ο Πειραιάς», τονίζει ο ΕΣΠ, «χαρακτηρίζεται από τόσο βαθιές αδυναμίες και υστερεί σε κάθε είδους υποδομές και εάν η διοίκησή του δεν συνοδευτεί από ένα ισχυρό πρόγραμμα αναπτυξιακής πολιτικής και ισχυρής ομοφωνίας, δεν θα υπάρξει το αναμενόμενο αποτέλεσμα και δεν θα μπει ποτέ σε τροχιά εξόδου από την μιζέρια, την απομόνωση, την αφάνεια και την οριστική χρεοκοπία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή