Γ. Ραγκούσης: Απομακρυνθήκαμε από μια περιπέτεια πολιτικής αστάθειας

Ικανοποίηση για την «εύρυθμη και ομαλή» διεξαγωγή των εκλογών
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 13:45
UPD:13:56

«Η διαδικασία ήταν απολύτως εύρυθμη και ομαλή. Ακόμη και τα συνήθη διαδικαστικά προβλήματα ήταν εξαιρετικά περιορισμένα», επισήμανε σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Ραγκούσης, ενώ στάθηκε και στην «εξαιρετικά γρήγορη αλλά και έγκυρη» μετάδοση των αποτελεσμάτων».

A- A A+

Την ικανοποίησή του για την διεξαγωγή της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας που, όπως είπε, ολοκληρώθηκε με υποδειγματικό τρόπο, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, τονίζοντας παράλληλα ότι το πολιτικό σκέλος των εκλογών έκλεισε οριστικά χθες το βράδυ.

«Η διαδικασία ήταν απολύτως εύρυθμη και ομαλή. Ακόμη και τα συνήθη διαδικαστικά προβλήματα ήταν εξαιρετικά περιορισμένα», επισήμανε σε δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης, ενώ στάθηκε και στην «εξαιρετικά γρήγορη αλλά και έγκυρη» μετάδοση των αποτελεσμάτων».

Γ. Ραγκούσης: Tο πολιτικό σκέλος των εκλογών έκλεισε οριστικά χθες το βράδυ

Γ. Ραγκούσης: Tο πολιτικό σκέλος των εκλογών έκλεισε οριστικά χθες το βράδυ

«Για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, το πολιτικό σκέλος των εκλογών αυτών έκλεισε οριστικά χθες το βράδυ», σημείωσε εν συνεχεία, τονίζοντας ότι για το κυβερνητικό επιτελείο την εβδομάδα σημασία έχουν πλέον «μόνο οι αρχές και οι αξίες του Καλλικράτη οι γνώσεις, τα προσόντα και η αποφασιστικότητα των υποψηφίων να κάνουν πράξη αυτές τις αρχές και τις αξίες και βεβαίως η τελική ετυμηγορία των πολιτών την Κυριακή 14 Νοεμβρίου».

Το σημαντικό, κατέληξε, είναι ότι η χώρα, «απομακρύνθηκε οριστικά, χάρη στη σοφή ψήφο του ελληνικού λαού, από μια δραματική περιπέτεια πολιτικής αστάθειας στην οποία κινδύνευε να την οδηγήσει η εθνικά ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή