Ν.Γόντικας: Σοβαρή ενίσχυση ΚΚΕ σε Περιφέρεια και δήμους Πελοποννήσου

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 15:33
A- A A+

Τη σοβαρή ενίσχυση του ΚΚΕ τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στους δήμους της Πελοποννήσου, επεσήμανε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκος Γόντικας.

«Και στην Πελοπόννησο τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης είχαν την δυναμική που είχαν τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Εκφράστηκε η αποδοκιμασία στον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ. Δεν καρπώθηκε η ΝΔ την δικαιολογημένη λαϊκή δυσαρέσκεια», σημείωσε ο κ. Γόντικας και πρόσθεσε: «Είχε σοβαρή ενίσχυση το ΚΚΕ στην Περιφέρεια αλλά και στους δήμους όπου είχε εκπροσώπηση. Εξέλεξε δύο περιφερειακούς συμβούλους και η δέσμευσή μας ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της πάλης του λαού μας ισχύει στο ακέραιο και να είστε βέβαιος ότι αυτή η δύναμη που μας έδωσε ο λαός μας θα επιστραφεί πολλαπλάσια».

Ερωτηθείς για το δεύτερο γύρο ο κ. Γόντικας υπογράμμισε πως «θα τηρήσουμε με συνέπεια αυτά που λέγαμε και προεκλογικά. Λέμε και τώρα λοιπόν ότι ο κόσμος σε όλη την περιφέρεια να ρίξει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην κάλπη».

Ο κ. Γόντικας αναφέρθηκε εξάλλου και στο πολύ υψηλό ποσοστό που έλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Βαγγέλης Βαλιώτης, εκτιμώντας ότι και στη Σπάρτη εκφράστηκε η δυναμική της πολιτικής συσπείρωσης και συμμαχιών που έχει το ΚΚΕ, αφού, όπως είπε, «δόθηκε η δυνατότητα σ' ένα κόσμο κύρια από το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε τα αλισβερίσια και τις συναλλαγές του κ. Τατούλη, της ΝΔ και του Μητσοτακαίϊκου και διάλεξε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης».

«Εμείς», τόνισε, «δεν θα τους απογοητεύσουμε, δεσμευόμαστε ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης οι δυνάμεις μας στη Σπάρτη και ο Βαγγέλης Βαλιώτης θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μη διαψευστούν οι ελπίδες του κόσμου που μας στήριξε».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή