Τ. Χυτήρης: Εάν το πρόσημο για το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν θετικό θα είχαμε εκλογές

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 17:46
A- A A+

«Εάν το πρόσημο στο αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν θετικό θα είχαμε εθνικές εκλογές» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «flash» ο κ. Χυτήρης επεσήμανε «η υπεροχή του ΠΑΣΟΚ λέγεται ότι είναι στο +2. Εάν ήταν στο -2 σήμερα θα είχαμε προκηρύξει εκλογές. Εμείς θα πιέσουμε για συναινέσεις».

Χαρακτήρισε ακόμη πετυχημένο το μοντέλο συνεργασίας με τη Δημοκρατική Αριστερά. «Περιέργως έχουμε μια αλλεργία εδώ στην Ελλάδα για τις συνεργασίες κι αυτό είναι κακό για το σύστημα. Είναι ένα από τα κακά του συστήματος τα οποία κουβαλάμε από το παρελθόν και πρέπει να το ξεπεράσουμε κάποια στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος δε στη ΝΔ υποστήριξε ότι με την αντιμνημονιακή τακτική ευνοεί το ΚΚΕ: «Νομίζω ότι κάνει λάθος η ΝΔ. Ταυτίζεται με το ΚΚΕ κατά του μνημονίου και βεβαίως ωφελείται το ΚΚΕ σε αυτή την περίπτωση. Αυτό τους διαφεύγει. Πιστεύω ότι είναι σε λάθος πολιτική τοποθέτηση, γενικώς, η ΝΔ. Η ταύτιση της ΝΔ με το ΚΚΕ δίνει, νομίζω, δύναμη τελικώς στο ΚΚΕ ασχέτως από πού πάνε οι ψήφοι».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή