Σούπερ Λίγκα: ΑΕΚ-Εργοτέλης 3-1

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 21:34
UPD:21:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

A- A A+

Εφτιαξε το 1-1 (44' Καφές), πέτυχε το 2-1 (55') και έδωσε μια πολύτιμη νίκη στην ΑΕΚ επί του Εργοτέλη (3-1, 92' Έντερ). Ο λόγος για τον Ίσμαελ Μπλάνκο που αρχίζει να φωνάζει ξανά παρών.

Η Ένωση παρατάχθηκε με τον Τζιμπούρ μοναδικό προωθημένο και τους Λεονάρντο, Μπλάνκο να τον στηρίζουν από τα άκρα, ενώ ο Γκερέιρο κινούνταν ακριβώς πίσω από τον Αλγερινό. Οι κιτρινόμαυροι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δέχθηκαν το 0-1 στο 33ο λεπτό από το υπέροχο φάουλ του Φραγκουλάκη και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα. Θα γίνονταν ακόμη περισσότερο αν ο Καφές δεν ισοφάριζε, με τη βοήθεια και της τύχης, στο 44' για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή με την κεφαλιά του Μπλάνκο στο 55' και στη συνέχεια ήλεγξε ουσιαστικά τον ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός. Αντιθέτως, σε δύο περιπτώσεις ο Δασκαλάκης έκανε δύσκολες αποκρούσεις σε σουτ του Τζιμπούρ, μη επιτρέποντας να ανέβει ο δείκτης του σκορ, μέχρι να έρθει το πλασέ του Έντερ στο 92' για το 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλας, Γκερέιρο (70' Γκέντσογλου), Λεονάρντο (81' 'Εντερ), Τζεμπούρ, Μάκος, Μπλάνκο (91' Καράμπελας), Λαγός

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Αλεξόπουλος (46' Χρυσοφάκης), Ρουμπάκης, Ρομάνο, Λεάλ (80' Βερπακόφσκις), Ολίσε (46' Μπέτο), Μπούντιμιρ, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Σαρρής, Σασιασβίλι

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις