Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2001 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Σταδιακά τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και στα νησιά του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιο-δυτικοί ισχυροι έως πολύ ισχυροί και τοπικά στα πελάγη θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση απο το βράδυ στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10 έως 19 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα από 14 έως 23 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες, προβλέπονται για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή