ΝΔ: Εκμηδένιση της διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 15:28
UPD:16:03
A- A A+

« Η Νέα Δημοκρατία, αναγεννημένη ιδεολογικά και οργανωτικά, με αρχηγό τον Αντ. Σαμαρά, 12 μήνες μετά τη συντριπτική ήττα που υπέστη τον Οκτώβριο του ΄09, κατορθώνει να εκμηδενίσει, πρακτικά, τη διαφορά της με το ΠΑΣΟΚ, από τις 10,5 ποσοστιαίες μονάδες σε κάτω από 2%», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος.

«Αυτό που πρέπει δε να σημειωθεί ειδικότερα», πρόσθεσε, «είναι ότι, μετά τον Οκτώβριο του ΄09, δηλαδή κατά τους τελευταίους μήνες του ΄09 και τους πρώτους του ΄10, υπήρχαν δημοσκοπήσεις στις οποίες η Νέα Δημοκρατία εμφανιζόταν, τότε, με ποσοστά ακόμη και κάτω του 20%».

Π. Παναγιωτόπουλος: H αναγεννημένη Ν.Δ. εκμηδένισε τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ

Π. Παναγιωτόπουλος: H αναγεννημένη Ν.Δ. εκμηδένισε τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ

Επιπλέον, ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγησε ότι «αυτήν την τεράστια διαφορά από το ποσοστό της ήττας του Οκτωβρίου, μέχρι σήμερα, η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να την εκμηδενίσει ουσιαστικά, με το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής».

«Ο ελληνικός λαός έστειλε την περασμένη Κυριακή μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης, η κυβέρνηση, όμως, υποκρίνεται ότι δεν κατάλαβε το μήνυμα ή δεν έλαβε καθόλου μήνυμα», είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος. «Θα το καταλάβει και την επόμενη Κυριακή», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή