Στήριξη Π. Μαντούβαλου σε Β. Μιχαλολιάκο - Β. Κικίλια

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 18:11
UPD:11/11/2010 13:33
A- A A+

Τη στήριξή του στον υποψήφιο της ΝΔ για το Δήμο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο και στον υποψήφιο επίσης με τη ΝΔ Περιφερειάρχη Αττικής Βασίλη Κικίλια εξέφρασε ο Πέτρος Μαντούβαλος, που δεν πέρασε στο δεύτερο γύρο για τη δημαρχία του Πειραιά. Νωρίτερα πάντως, μιλώντας στο ρ/σ Βήμα 99,5, ανέφερε πως η σχέση του με τον κ. Μιχαλολιάκο είναι πολύ ψυχρή.

Στη δήλωσή του ο κ. Μαντούβαλος σημειώνει: «Δυστυχώς οι εκβιασμοί και τα διλήμματα του κ. Παπανδρέου στέρησαν σε εμάς τη δυνατότητα να εισέλθουμε στο δεύτερο γύρο. Θα περίμενε κανείς τώρα να προβούμε σε άμεση και παραδειγματική τιμωρία όσων μας έβλαψαν, εκείνων που μας αδίκησαν. Δεν είναι όμως ώρα επί του παρόντος. Μας αρκεί η λαϊκή δικαίωση. Τώρα προέχει η επισφράγιση της ανοδικής πορείας της παράταξης εντός των κόλπων της οποίας γεννηθήκαμε και εκτραφήκαμε. Γι΄ αυτό με ευθύτητα και ανιδιοτέλεια δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τις επιλογές της ΝΔ κατά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Π. Μαντούβαλος: Θα στηρίξουμε τις επιλογές της Ν.Δ. σε Πειραιά και Αττική

Π. Μαντούβαλος: Θα στηρίξουμε τις επιλογές της Ν.Δ. σε Πειραιά και Αττική

Ο κ. Μαντούβαλος σημειώνει ότι «εγώ και οι συνεργάτες μου συμπαραστασσόμεθα στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τον Πειραιά και του Βασίλη Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής και καλούμε όσους μας ψήφισαν να πράξουν το ίδιο».

Ικανοποίηση στη ΝΔ

Έκανε την υπέρβασή του και απέδειξε οτι διαθέτει παραταξιακή συνείδηση, δήλωσε για τη στάση του κ. Μαντούβαλου ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Α. Σαμαράς: O Π. Μαντούβαλος απέδειξε ότι διαθέτει παραταξιακή συνείδηση

Α. Σαμαράς: O Π. Μαντούβαλος απέδειξε ότι διαθέτει παραταξιακή συνείδηση

«Εγώ οφείλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τη στήριξη στην υποψηφιότητά μου του Πέτρου Μαντούβαλου και οποιουδήποτε άλλου πειραιώτη πολίτη» δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» Βασίλης Μιχαλολιάκος.

«Θέλω να τη χαιρετίσω αυτή τη στήριξη και είναι αποτέλεσμα, όχι διαδικασίας, όχι διεργασίας. Το πώς μετράει κανείς τον αριθμό των δημοτικών συμβούλων είναι και θέμα σχέσεων του με την αριθμητική. Οι 15 πάντως δεν είναι πλειοψηφία. Είμαστε περίπου 150 υποψήφιοι έτσι λέει η αριθμητική», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος, προσθέτοντας ότι «το μνημόνιο και τα εξαπτέρυγά του έπεσαν κάτω από το 30%».

Διαφοροποίηση δημοτικών συμβούλων υπέρ Μίχα

Ωστόσο, ομάδα δημοτικών συμβούλων από το συνδυασμό του κ. Μαντούβαλου τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μίχα στο Δήμο Πειραιά.

«Ο καταλληλότερος δήμαρχος για τον Πειραιά είναι ο Γιάννης Μίχας και τον οποίο και στηρίζουμε παρά τις όποιες ιδεολογικές και κομματικές διαφορές» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βοϊδονικόλας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή