Α. Σπηλιωτόπουλος: Δεν επιτρέπεται ούτε πανηγυρισμός ούτε αλαζονεία

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 18:30
A- A A+

Aκόμη και αν η ΝΔ κερδίσει την πλειοψηφία των περιφερειών δεν θα ζητήσει εκλογές δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επεσήμανε ότι η ΝΔ δεν θριαμβολογεί και έχει μπροστά της μια ακόμη κρίσιμη μάχη: «στην κρίσιμη αυτή μάχη πρέπει πραγματικά να απευθυνθούμε σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την εκλογική και πολιτική τους αφετηρία. Δεν επιτρέπεται ούτε ο πανηγυρισμός ούτε η θριαμβολογία, ούτε η αλαζονεία. Πήγαμε λοιπόν πάρα πολύ καλά και πήραμε καλά αποτελέσματα. Αν αυτά τα καλά αποτελέσματα συνεχίστουν και την Κυριακή, σημαίνει ότι η ΝΔ μπαίνει σε ένα καλό δρόμο, δεν σημαίνει όμως ότι επιτρέπει κάτω από τις συγκεκριμένες συγκυρίες να ζητήσει εκλογές. Η ΝΔ είναι μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη και στον ένα μόλις χρόνο μετά την νωπή εκλογική της ήττα, εξαιτίας των πολύ καλών αποτελεσμάτων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, δεν επιτρέπεται να ζητάει εκλογές».

Σε ό,τι αφορά το κόμμα της κ. Μπακογιάννη, ο κ. Σπηλιωτόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κενό για το καλύψει ο υπό ίδρυση φορέας.

Σε ό,τι αφορά το κόμμα της κ. Μπακογιάννη, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κενό για το καλύψει ο υπό ίδρυση φορέας. «Είναι δικαίωμα της κ. Μπακογιάννη να δοκιμάσει τη δημιουργία ενός νέου κόμματος από την στιγμή που η ίδια πιστεύει ότι στην πολιτική ζωή υπάρχει κενό. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι δεν υπάρχει κενό, έχω μια διαφορετική προσέγγιση. Από εκεί και έπειτα δεν είμαι από αυτούς που ξορκίζουν την οποιαδήποτε προσπάθεια, ούτε από αυτούς που πιστεύουν ότι η ΝΔ έχει να φοβάται τίποτα και από κανέναν».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή