Γ.Αμυράς: Είμαστε ανεξάρτητοι πολίτες, δεν στηρίζουμε κόμματα

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση με τον Ν.Κακλαμάνη
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 12:35
UPD:12:45
A- A A+

«Είμαστε ανεξάρτητοι πολίτες, καθημερινοί, δεν προερχόμαστε από κόμματα, επομένως δεν στηρίζουμε κόμματα», τόνισε ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Επιμένουμε Αθήνα" Γιώργος Αμυράς σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στην Τεχνόπολη με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε την ανεξαρτησία μας λέγοντας ψηφίστε τον έναν ή ψηφίστε τον άλλον. Το είπα και στον κ. δήμαρχο, εμείς δεν απεμπολούμε την ανεξαρτησία μας, αλλά είμαστε εδώ πλέον για να κάνουμε πράξη κάποιο, έστω ένα ή δύο από τα "5 Π": Ποδήλατα, πεζοδρόμια, πράσινο, πάρκινγκ και πολιτισμός», ξεκαθάρισε ο κ. Αμυράς.

Από την πλευρά του, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε πως ο κ. Αμυράς ήταν ο μόνος υποψήφιος που ζήτησε να ενημερωθεί για ζητήματα που τον ενδιαφέρουν και έχουν να κάνουν με την πόλη και το δήμο κατά την προεκλογική περίοδο. «Γι' αυτό πριν βγουν τα αποτελέσματα στις 7 Νοεμβρίου, είχα ευχηθεί δημοσίως να εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο. Διότι όσα άκουσα σε εκείνη τη συνάντηση ήταν νέες, φρέσκιες ιδέες που δεν ακούγονταν πολύ συχνά στο δημοτικό συμβούλιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή