Β.Παπαγεωργόπουλος: Μήνυμα στους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν Κ.Γκιουλέκα

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 13:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΑΡΟΥΣΗΣ

A- A A+

Να καταψηφίσουν τον Γιάννη Μπουτάρη και να ψηφίσουν τον Κώστα Γκιουλέκα στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάλεσε τους πολίτες ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

«Καλώ τους συνδημότες, να καταψηφίσουν τον μεγάλο απόντα από τις εργασίες του δημοτικού συμβουλίου κατά την τελευταία οκταετία, τον υποψήφιο που δεν στήριξε κανένα έργο της Θεσσαλονίκης, που ήθελε να γκρεμίσει το νέο δημαρχείο, τον υποψήφιο με τις γνωστές ρατσιστικές απόψεις για συγκεκριμένους συμπολίτες μας, που δεν προσυπέγραψε κανένα ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για το σκοπιανό, τον μεγάλο υποστηρικτή του μνημονίου, να καταψηφίσουν τον Γιάννη Μπουτάρη».

Ζήτησε επίσης από τους δημότες της Θεσσαλονίκης να πάρουν υπεύθυνη θέση, ψηφίζοντας τον Κώστα Γκιουλέκα και καταδικάζοντας «τις πρακτικές που τελικά φρενάρουν την πρόοδο της πόλης».

Απαντώντας σε δημοσιεύματα σημερινών εφημερίδων που αναφέρουν ότι η «μαύρη τρύπα» του δήμου Θεσσαλονίκης ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ, ο κ. Παπαγεωργόπουλος χαρακτήρισε ψευδείς τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή