Πιο ισχυρό μήνυμα στο δεύτερο γύρο ζήτησε ο Αντ. Σαμαράς

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 17:06
UPD:18:25

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε από τη Χίο επίθεση κατά του Πρωθυπουργού.

A- A A+

Να στείλουν ένα ακόμη πιο ισχυρό μήνυμα κατά της κυβέρνησης την ερχόμενη Κυριακή ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, εντείνοντας από τη Χίο την αντιμνημονιακή πολιτική του εν όψει του δεύτερου γύρου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι «μετά τον εκβιασμό και τη μπλόφα της πρώτης Κυριακής, άλλαξε και πάλι γραμμή και ξαναθυμήθηκε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών».

Α. Σαμαράς: O κ. Παπανδρέου πέρασε από τη μπλόφα στην παραπλάνηση

Α. Σαμαράς: O κ. Παπανδρέου πέρασε από τη μπλόφα στην παραπλάνηση

Σημείωσε ακόμη ότι ο κ. Παπανδρέου πορεύεται από την «μπλόφα στην παραπλάνηση», αποφεύγοντας να πάρει το μήνυμα του ελληνικού λαού και να αλλάξει, όπως υποστήριξε, επιτέλους πορεία.

«Κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι ψήφισαν οι Έλληνες την πρώτη Κυριακή. Γι΄ αυτό και το μήνυμα της δεύτερης Κυριακής πρέπει να είναι ακόμη πιο ισχυρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε εξάλλου την αισιοδοξία του ότι οι θα δώσουν την επόμενη Κυριακή, «πιο αποφασιστική απάντηση στα νέα μέτρα του μνημονίου, που έρχονται» και σε εκείνα που –όπως είπε- κρύβει «η μυστική ατζέντα του κ. Παπανδρέου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή