Μ. Καρχιμάκης: Οι προοδευτικοί πολίτες δεν θα μείνουν αμέτοχοι στο β' γύρο

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 11:02

Κάλεσμα στους πολίτες να μη μείνουν αμέτοχοι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών απηύθυνε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης.

A- A A+

Κάλεσμα στους πολίτες να μη μείνουν αμέτοχοι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών απηύθυνε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης και επέκρινε τις ηγεσίες των κομμάτων της αριστεράς που κάλεσαν τους ψηφοφόρους τους να επιλέξουν «μεταξύ του λευκού, του άκυρου και της αποχής».

«Πιστεύω και το πιστεύω βαθιά, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των προοδευτικών πολιτών, δεν θα μείνει αμέτοχη», δήλωσε ο κ. Καρχιμάκης. «Δεν θα μείνει αμέτοχη», πρόσθεσε, «γιατί έχει άποψη και θέση, γιατί δεν έχει μάθει να παρακολουθεί αλλά να διαμορφώνει τις εξελίξεις, γιατί ξέρει ότι οι μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, δεν γίνονται από αυτούς που απέχουν, αλλά από αυτούς που δηλώνουν παρών».

«Στην περιφέρεια Αττικής, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, παντού, σε όλη την Ελλάδα, θα συναντηθούμε με την πλειοψηφία των πολιτών που τοποθετούν τον εαυτό τους στην μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, για να δώσουμε τη νίκη, σε συνδυασμούς και πρόσωπα, που πιστεύουν και μπορούν να αναδείξουν τις δυνατότητες και τον πλούτο των τοπικών κοινωνιών», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή