Στήριξη δημάρχων στον Γ. Σγουρό

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 12:51

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσαν τέσσερις δήμαρχοι που εκλέχθηκαν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

A- A A+

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσαν τέσσερις δήμαρχοι που εκλέχθηκαν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης, ο δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης επισημαίνουν σε κοινή τους ανακοίνωση ότι η συνεργασία που θα έχουν με τον εκλεγμένο, για πρώτη φορά, περιφερειάρχη της Αττικής είναι κρίσιμης σημασίας για τη γρήγορη και αποτελεσματική υλοποίηση των προγραμμάτων, που ενέκριναν με την ψήφο τους οι δημότες τους.

«Για αυτό το λόγο», αναφέρουν, «η αναμέτρηση αυτή την Κυριακή είναι εξίσου σημαντική. Την επιλογή μας δεν την καθορίζουν προσωπικές ή πολιτικές συμπάθειες, αλλά το συμφέρον της πόλης και των δημοτών μας. Την επιλογή μας την καθορίζει η θετική παρουσία, το έργο, αλλά και η διάθεση συνεννόησης με τους δημάρχους της Αττικής, που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα ο κ. Σγουρός».

Οι τέσσερις δήμαρχοι εκφράζουν τέλος την αισιοδοξία τους ότι την ίδια επιλογή θα στηρίξει και η πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής αυτή την Κυριακή.

Εν τω μεταξύ, να «ψηφίσουν ελεύθερα» είχε συστήσει στους ψηφοφόρους του ο Γιάννης Δημαράς. «Ο πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός πολιτών που επέλεξαν να μην προσέλθουν στην κάλπη και το ότι, από όσους προσήλθαν, σεβαστός αριθμός υπερψήφισε τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας, δίνοντας μας τη δύναμη του 16%, ήταν οι τρόποι που οι πολίτες επέλεξαν να στείλουν το αυστηρό αντισυστημικό μήνυμά τους» τόνιζε σε ανακοίνωσή του ο κ. Δημαράς και κατέληγε:

«Σεβόμαστε απόλυτα την ωριμότητα και την ακηδεμόνευτη συνείδηση των πολιτών της Αττικής και για την επιλογή τους στην κάλπη της προσεχούς Κυριακής και τους προτρέπουμε να πάνε να ψηφίσουν ελεύθερα. Η συμμετοχή ενισχύει τη δημοκρατία και η αποχή την αποδυναμώνει».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή