Γ. Μπουτάρη στηρίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 16:13
UPD:16:17

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη (στη φωτογραφία) για το Δήμο Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος με τους Οικολόγους Πράσινους Χρήστος Μάτης.

A- A A+

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για το Δήμο Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος με τους Οικολόγους Πράσινους Χρήστος Μάτης.

Οι κ.κ Μπουτάρης και Μάτης είχαν δημόσιο διάλογο, στη διάρκεια του οποίου ο κ. Μπουτάρης απάντησε σε ερωτήσεις και ανέλαβε δεσμεύσεις σε προγραμματική βάση.

Μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου ο κ. Μάτης δήλωσε ότι τα προγράμματά τους είναι «συγγενή». Επισήμανε ακόμη ότι η παράταξή του είχε ταχθεί υπέρ της αλλαγής στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπογράμμισε ότι ο κ. Μπουτάρης πρέπει να εκφράσει αυτό το ρεύμα της αλλαγής χωρίς ηγεμονισμούς και αλαζονεία, ενώ του ευχήθηκε να εφαρμόσει από την 1η Ιανουαρίου ως δήμαρχος, τις δεσμεύσεις που ανέλαβε.

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει ερωτήσεις για τον κ. Μπουτάρη. Στις κάλπες της Κυριακής, όπως είπε, θα δώσει μια απάντηση και τις ερωτήσεις θα τις κάνει μετά την 1η Ιανουαρίου που ο κ. Μπουτάρης θα είναι δήμαρχος.

Παράλληλα, ο κ. Τρεμόπουλος επιτέθηκε εναντίον του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου, σημειώνοντας ότι συναντήθηκαν στον «λασπότοπο της συκοφαντίας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή