Π. Μπεγλίτης: Δήλωση στήριξης στον Π. Τατούλη

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 16:14
UPD:16:26
A- A A+

Τη στήριξη του στον Πέτρο Τατούλη υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, διαψεύδοντας τα σενάρια περί αντιπαλότητάς του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Πελοποννήσου, ο κ. Μπεγλίτης σημείωσε: «Είναι καιρός, ακόμα και σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, να ξεδιαλυθούν πάρα πολλές συγχύσεις και πάρα πολλές σκοπιμότητες που καλλιεργήθηκαν και δυστυχώς συνεχίζουν να καλλιεργούνται εσκεμμένως, από την πλευρά κατά κύριο λόγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που βλέπει ή σπεύδει να περισωθεί ανανεώνοντας συνεχώς ή κατασκευάζοντας κρίσεις, διαμάχες, αντιπαλότητες, συγκρούσεις, μεταξύ του Πέτρου Τατούλη και εμού, μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Ο αναπληρωτής υπουργός ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που αποφασίστηκε στο Εθνικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία η υποστήριξη της υποψηφιότητας Τατούλη, ήταν το πρώτο στέλεχος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που γραπτά δήλωσε ότι συντάσσεται με την άποψη του κόμματός του.

«Πολλοί την τελευταία περίοδο έπαιξαν, προκαλώντας συγχύσεις γύρω από τη θέση μου», υποστήριξε ο κ. Μπεγλίτης.

Χαρακτήρισε εξάλλου πολύ κρίσιμο και το β' γύρο των εκλογών, γιατί όπως είπε, μέσα από τη θεσμική επανάσταση που συνιστά ο Καλλικράτης, η χώρα μπορεί να βγει πολύ πιο δυνατή, να βρει έναν βηματισμό οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

«Μη θεωρηθεί ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι ένας χαλαρός γύρος, όπου τίποτα δεν διακυβεύεται, όπου κανείς δεν αξίζει να συμμετάσχει σε αυτές τις εκλογές. Είναι μεγάλη η ευθύνη των πολιτών. Το μέλλον της χώρας περνά μέσα από την ανάληψη των ευθυνών από τους πολίτες», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή