Σούπερ Λίγκα: Πανιώνιος-Ατρόμητος 0-1

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 16:59
UPD:17:17
A- A A+

Βαθιά ανάσα πήρε ο Ατρόμητος, επικρατώντας με 1-0 στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου στο ντέρμπι των ουραγών, αφήνοντας έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας τους «κυανέρυθρους».

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε για τους Περιστεριώτες ο Τάτος στο 35'. Ο νεαρός μέσος πήρε την μπάλα με εκπληκτική μπαλιά του Καμαρά και με όμορφο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μάχο για το 0-1 σε ένα σημείο όπου και οι δυο ομάδες έψαχναν το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη ψυχολογία πήραν τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια και στο 44' έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, με τον Καμαρά όμως να μη μπορεί να νικήσει τον Αυστριακό τερματοφύλακα των Νεοσμυρνιωτών.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη έψαχναν το δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις. Κατάφεραν έτσι να δημιουργήσουν ουκ ολίγες ευκαιρίες, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν παγιδευτεί.

Στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος φώναξε για πέναλτι σε σπρώξιμο του Λάτκα μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι, που έληξε με τον Ατρόμητο να κερδίζει για πρώτη φορά στη Νέα Σμύρνη από τον Μάρτιο του 1981.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης (69' Σάμαρης), Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Κοντοές, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς (46' Κούκετς), Γουνδουλάκης (46' Βαζ Τε), Ριέρα, Μπάλαμπαν

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (81' Σκόνδρας), Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος (86' Αποστολόπουλος), Φαβάλι, Καμαρά (75' Περόνε), Σαγκανόβσκι

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις