Καμία εξήγηση από Νιόπλια

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 22:38
A- A A+

Αν και παραδέχθηκε όλα τα λάθη της ομάδας του και την κακή της εμφάνιση ο Νίκος Νιόπλιας απέφυγε να εξηγήσει τι πραγματικά έφταιξε για τον Παναθηναϊκό και πέταξε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς, μένοντας στο 1-1 με τη Λάρισα.

«Αλήθεια είναι ότι η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά το μόνο που θα έμενε θα ήταν οι βαθμοί. Αργήσαμε πάρα πολύ να μπούμε στο παιχνίδι. Η Λάρισα απέκτησε αυτοπεποίθηση και μετά κυνηγούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ», δήλωσε με περισσή ειλικρίνεια, αλλά χωρίς να δίνει εξηγήσεις για το τι θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος.

«Μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα η να τα ρίξεις σε κάποιον. Είναι μια συνολική εικόνα που δεν βγαίνει καλά προς τα έξω», πρόσθεσε λίγο αργότερα.

Πάντως, πλέον η παραμονή του Κοζανίτη τεχνικού στον πάγκο του «τριφυλλιού» κρίνεται εξαιρετικά δύσκολα, αν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας δεν θέλησε να το κάνει δημόσια κριτική μετά το τέλος του αγώνα. Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν σε συνδυασμό με τα φτωχά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Νίοπλια, ο οποίος ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί.

Ο ίδιος, βέβαια, σε σχετική ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί, δεν θέλησε να απαντήσει. «Οκ μπορούμε να πάμε παρακάτω», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις