Ευ. Βενιζέλος: Εκκληση ενότητας για την επίτευξη των εθνικών στόχων

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 15:47
A- A A+

Στον ιδιαίτερα δύσκολο κύκλο που ξεκινά από αύριο για τη χώρα και την οικονομία εστίασε ο υπουργός Εθνικής Aμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθύνοντας κάλεσμα για ενότητα.

«Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ενότητα. Φυσικά χρειαζόμαστε κι ένα εθνικό σχέδιο που η κυβέρνηση το συγκροτεί και το εφαρμόζει. Αλλά δεν αρκεί η κυβέρνηση, δεν αρκεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Χρειαζόμαστε όλη την κοινωνία, χρειαζόμαστε όλες τις πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να πετύχουμε τους αναγκαίους εθνικούς στόχους που οφείλουμε να πετύχουμε», ανέφερε από τη Θεσσαλονίκη.

O υπουργός Εθνικής Aμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αποχή, που, όπως είπε, δείχνει έλλειψη πειστικότητας και άρα κρίση αντιπροσωπευτικότητας του πολιτικού συστήματος, αλλά και των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Πρέπει όμως να προβληματιστούν και οι πολίτες γιατί ένας πολίτης που παραιτείται από το σημαντικό όπλο του εκλογικού του δικαιώματος είναι ένας πολίτης που παίζει μειωμένο ρόλο. Και δεν υπάρχει κανείς, μα κανείς, Έλληνας, καμιά Ελληνίδα που να θέλει να παίζει μειωμένο ρόλο σε μια τόσο κρίσιμη περίσταση», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή