Ευ. Στυλιανίδης στο naftemporiki.gr: Θέμα χρόνου να αποτελέσουμε την εναλλακτική πολιτική λύση

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 20:36
A- A A+

«Η Δευτέρα θα είναι μια διαφορετική ημέρα για την Ελλάδα. Διαμορφώνεται ένα παντελώς διαφορετικό πολιτικό τοπίο. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει αποδοκιμάσει την κυβερνητική πολιτική και έχει δώσει βήμα για αλλαγή οικονομικής πολιτικής. Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι να ακούσει η κυβέρνηση αυτό το μήνυμα και να προσαρμόσει με διορθωτικές κινήσεις την πολιτική της σε αυτό».

Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στο naftemporiki.gr ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής της ΝΔ.

NAFTEMPORIKI.GR
Ευ. Στυλιανίδης: «Η Δευτέρα θα είναι μία διαφορετική μέρα για την Ελλάδα»

Ευ. Στυλιανίδης: «Η Δευτέρα θα είναι μία διαφορετική μέρα για την Ελλάδα»

Ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε παράλληλα ότι «σχηματοποιείται μια νέα δυναμική στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διαμορφώνεται ένα γαλάζιο κύμα το οποίο ξεκινά από το βορρά και κατευθύνεται προς το νότο. Αυτό σε επίπεδο περιφερειών αλλά και σε επίπεδο μεγάλων δήμων της χώρας».

Όπως τόνισε, «η ΝΔ ένα χρόνο μετά από μια οδυνηρή εκλογική ήττα έχει ανασυγκροτηθεί, έχει μειώσει εξαιρετικά τη διαφορά που τη χώριζε από την κυβερνητική πλειοψηφία και έχει δημιουργήσει τα απαιτούμενα ερείσματα κυρίως στην ελληνική περιφέρεια προκειμένου να αρχίσει πια να βρίσκει απήχηση η εναλλακτική πολιτική της πρόταση».

«Με σκληρή δουλειά και με στοχευμένη προσπάθεια που θα απευθύνεται κυρίως στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που δεν συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές είναι θέμα χρόνου να αποτελέσουμε την εναλλακτική πολιτική λύση», εκτίμησε καταλήγοντας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή