Ν. Χουντής στο naftemporiki.gr: H πολιτική της κυβέρνησης δεν έχει την έγκριση του ελληνικού λαού

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 22:04
A- A A+

Την εκτίμηση ότι «τα αποτελέσματα και του δεύτερου γύρου επιβεβαίωσαν τα μηνύματα που έδωσε ο πρώτος γύρος» έκανε μιλώντας στο naftemporiki.gr o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής.

Όπως εξήγησε, «μέσα από το περιορισμένο ποσοστό συμμετοχής των ψηφοφόρων πράγμα που μεγάλωσε στο δεύτερο γύρο και μέσα από τα αποτελέσματα που δείχνουν ότι η πολιτική της κυβέρνησης, η πολιτική του Μνημονίου είναι σε αντίθεση με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

NAFTEMPORIKI.GR
Ν. Χουντής: «Η πολιτική του μνημονίου είναι σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού»

Ν. Χουντής: «Η πολιτική του μνημονίου είναι σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού»

Ο κ. Χουντής υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πολιτική», σημειώνοντας ότι «δεν φαίνεται από τα συμπεράσματα που έβγαλε από τον πρώτο γύρο ότι πήρε ένα τέτοιο μάθημα».

«Φοβάμαι ότι με τις εντυπώσεις που ενδεχομένως που θα δημιουργήσει σε σχέση με τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου θα συνεχίσει την ίδια πολιτική», τόνισε.

Εκτίμησε ακόμη ότι «τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών θα ήταν ισχυρότερα αν οι δυνάμεις της Αριστεράς είχαν και ενιαία στάση και ενιαία δράση» και επεσήμανε ότι «το επόμενο διάστημα η Αριστερά πρέπει να κινηθεί με κατεύθυνση να συσπειρώσει δυνάμεις για να παρέμβει αποτελεσματικά στις εξελίξεις καθώς από αύριο από τις επόμενες μέρες, με τον ερχομό της τρόικας, με την αναθεώρηση από την Eurostat των δημοσίων ελλειμμάτων περιμένει την ελληνική κοινωνία, τους Έλληνες εργαζόμενους ένα πιο σκληρό πρόγραμμα λιτότητας, περικοπής των δημοσίων δαπανών και ανόδου της ανεργίας».

«Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση δεν είναι μονόδρομος, αλλά ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι δεν έχει την έγκριση του ελληνικού λαού», κατέληξε ο κ. Χουντής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή