Γ. Μίχας: Δήμαρχος μειοψηφίας ο νέος δήμαρχος Πειραιά

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 23:18
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

A- A A+

«Δυστυχώς ο νέος δήμαρχος του Πειραιά είναι ένας δήμαρχος μειοψηφίας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας, σημειώνοντας ωστόσο ότι «αυτό δεν αμφισβητεί ουδόλως τη νίκη του κ. Μιχαλολιάκου», τον οποίο και συνεχάρη.

Ευχαρίστησε ακόμη όλους εκείνους που με τη συμμετοχή τους διατράνωσαν τη θέληση των ενεργών πολιτών για την αναγέννηση της πόλης μας, όσους τον ψήφισαν για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όσους δεν τον ψήφισαν αλλά συμμετείχαν.

Γ. Μίχας: Ολοι έχουμε πάρα πολύ δουλειά

Γ. Μίχας: Ολοι έχουμε πάρα πολύ δουλειά

Απευθυνόμενος σε αυτούς που επέλεξαν το δρόμο της αποχής, του λευκού και του άκυρου, τους κάλεσε «να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να κάνουμε την απογοήτευσή μας θέληση για μια καλύτερη πόλη. Θέληση για μια ενεργητική και δυναμική συμμετοχή που θα ξαναζωντανέψει την ελπίδα στο μεγάλο λιμάνι της χώρας».

«Ο καθένας σ΄αυτή τη μάχη ανέλαβε τις ευθύνες του και από δω και πέρα οφείλουμε όλοι μας να αναλάβουμε τα μερίδια που μας αναλογούν για το γεγονός ότι η νέα δημοτική αρχή δεν είναι η δημοτική αρχή που αντιπροσωπεύει την συντριπτική πλειοψηφία του πειραϊκού λαού», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή