Γ. Κουμουτσάκος στο naftemporiki.gr: Η κυβέρνηση να δημιουργήσει προϋποθέσεις εθνικής συναίνεσης

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 00:36
A- A A+

Την ανάγκη η κυβέρνηση να δημιουργήσει προϋποθέσεις μιας παραγωγικής εθνικής συναίνεσης «μπροστά σε αυτήν την πρωτόγνωρη μεταπολεμικά δυσχερή κατάσταση της χωρας» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στο naftemporiki.gr.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Όπως ανέφερε, το σημερινό αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν μεταβάλλει δύο γεγονότα: «Πρώτον, το ηχηρό μήνυμα δυσαρέσκειας του πρώτου γύρου για τις δυσβάστακτες συνέπειες που έχει για τους πολίτες και την εθνική οικονομία η εφαρμογή των επαχθών όρων του μνημονίου. Δεύτερον δεν μεταβάλλει την ευθύνη που έχει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει από αύριο κιόλας τα τεράστια προβλήματα της βαθιάς ύφεσης, του υψηλού πληθωρισμού και της καλπάζουσας ανεργίας».

«Προβληματα στα οποία προστίθνεται η μαύρη τρύπα των εσόδων, η αποβιομηχάνιση της χώρας και η οριακή πλέον αντοχή της κοινωνίας».

NAFTEMPORIKI.GR
Γ. Κουμουτσάκος: «Το σημερινό αποτέλεσμα δεν μεταβάλλει το ηχηρό μήνυμα δυσαρέσκειας»

Γ. Κουμουτσάκος: «Το σημερινό αποτέλεσμα δεν μεταβάλλει το ηχηρό μήνυμα δυσαρέσκειας».

Πρόσθεσε πως «μπροστά σε αυτήν την πρωτόγνωρη μεταπολεμικά δυσχερή κατάσταση της χωρας η κυβέρνηση οφείλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις μιας παραγωγικής εθνικής συναίνεσης. Να ακούσει δηλαδή με ιδιαίτερη προσοχή και γιατί όχι να υιοθετήσει πολλές από τις προτάσεις της εναλλακτικής πολιτικής που έχει παρουσιάσει η ΝΔ και βέβαια να βάλει τέλος στη μισαλλοδοξία και στον κατήφορο της βιομηχανίας εξεταστικών κατά των πολιτικών της αντιπάλων».

«Αν δεν το πράξει θα μείνει απελπιστικά μόνη με τα αδιέξοδά της και αυτό θα γίνει σε βάρος των συμφερόντων και της προοπτικής της χώρας» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή