Α. Γεωργιάδης στο naftemporiki.gr: Kόλαφος για τη ΝΔ το αποτέλεσμα του β΄γύρου

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 01:12
A- A A+

«Πραγματικό κόλαφο για τη ΝΔ» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο naftemporiki.gr.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ασκώντας οξεία κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ, επεσήμανε ότι «όσο ο κ. Σαμαράς εξακολουθεί την γραμμή του δήθεν αντιμνημονίου στρέφει διαρκώς την Ελλάδα αριστερότερα χωρίς να κερδίζει σε τίποτα η ΝΔ».

Τόνισε δε ότι «τα δύο μεγάλα προσωπικά του στοιχήματα, η Περιφέρεια Αττικής με την επιλογή του κ. Κικίλια και η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την επιλογή του κ. Δράκου υπέστησαν δεινή ήττα».

Όπως είπε, στη μεν Περιφέρεια Αττικής «απεδείχθη ότι αν η ΝΔ είχε επιλέξει έναν στοιχειωδώς ικανό υποψήφιο θα είχε πάρει την Περιφέρεια Αττικής», στη δε Περιφέρεια Πελοποννήσου «αν η ΝΔ είχε ακούσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη και είχε στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη από την πρώτη στιγμή όπως κάναμε εμείς θα είχε πάρει και την Περιφέρεια Πελοπονήσου».

NAFTEMPORIKI.GR
Α. Γεωργιάδης: «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ένας πραγματικός κόλαθος για τον πρόεδρο της ΝΔ»

Α. Γεωργιάδης: «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ένας πραγματικός κόλαφος για τον πρόεδρο της ΝΔ».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «το σημερινό αποτέλεσμα είναι ένας πραγματικός κόλαφος για τη ΝΔ και δυστυχώς μια νίκη του ΠΑΣΟΚ τη χειρότερή του πολιτική στιγμή. Μπράβο στον κ. Σαμαρά για την «επιτυχία» του».

Κληθείς τέλος να σχολιάσει την αποχή, υπογράμμισε ότι η δημοκρατία είναι προσκλητήριο παρόντων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή