Στο νήμα κρίθηκε και η μάχη για το Δήμο Λάρισας

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 12:14
UPD:12:19

Στο νήμα κρίθηκε και η μάχη στο δήμο της Λάρισας, με νικητή τον νυν δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη έναντι του Ιωάννη Σάπκα.

A- A A+

Στο νήμα κρίθηκε και η μάχη στο δήμο της Λάρισας, με νικητή τον νυν δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη έναντι του Ιωάννη Σάπκα.

Στους υπόλοιπους δήμους του νομού Λάρισας, νικητής στο δήμο Ελασσόνας αναδείχθηκε ο Γιώργος Πασχόπουλος, στα Φάρσαλα επικράτησε ο Αριστομένης Καραχάλιος και στο δήμο Αγιάς ο Αντώνης Γκουντάρας.

Στο δήμο Τεμπών εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Κολλάτος, στο δήμο Τυρνάβου ο Νικόλαος Μαλάκος και στο δήμο Κιλελέρ ο Ρίζος Κομήτσας.

Στο νομό Καρδίτσας, στον κεντρικό δήμο άνετη ήταν η επικράτηση του Κωνσταντίνου Παπαλού, ενώ στο δήμο Λίμνης Πλαστήρα επικράτησε ο Δημήτρης Τσιάντης και στο δήμο Σοφάδων ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στο δήμο Βόλου νέος δήμαρχος είναι ο Πέτρος Σκοτινιώτης, ενώ στο δήμο Ρήγα Φεραίου νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Λαϊτσου. Στο δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου επικράτησε ο Γιώργος Αντώνογλου - Κασσαβέτης, στο δήμο Αλμυρού ο Ευάγγελος Χατζηκυριάκος και στο δήμο Νότιου Πηλίου ο Νικόλαος Φουρτούνας.

Στις Σποράδες, στην Σκιάθο νέος δήμαρχος θα είναι ο Νικόλαος Πλωμαρίτης και στην Σκόπελο ο Γιώργος Μιχέλης.

Στο νομό Τρικάλων και συγκεκριμένα στον κεντρικό δήμο υπάρχει αλλαγή «σκυτάλης» με τον Χρήστο Λάππα να κερδίζει τον νυν δήμαρχο Μιχαήλ Ταμήλο. Στο δήμο Πύλης εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Κουφογαζός, στο δήμο Φαρκαδόνας ο Κώστας Οικονόμου και στο δήμο Καλαμπάκας ο Δημήτρης Σακελλαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή