Κ. Μποτόπουλος στο naftemporiki.gr: Μεγάλη αποχή, αλλά και θρίαμβοι των ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 12:55
UPD:12:56
A- A A+

Η μεγάλη αποχή και οι θρίαμβοι των ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων, κυρίως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, είναι τα δύο βασικά συμπεράσματα από το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σύμφωνα με τον κ. Κώστα Μποτόπουλο, πρώην ευρωβουλευτή και μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Μποτόπουλος.

Μιλώντας στο naftemporiki.gr ο κ. Μποτόπουλος σημείωσε ακόμη πως και η περίπτωση της Πάτρας είναι χαρακτηριστική, ενώ, όπως είπε, «και σε μια σειρά από μικρότερες πόλεις είχαμε μια πολύ καλή παρουσία υποψηφίων που έχουν μεν πολιτική καταγωγή αλλά που δεν ήταν καθαρά κομματικοί υποψήφιοι».

Όλα αυτά δείχνουν, όπως εκτίμησε, «ότι έχουμε ένα πολιτικό σκηνικό όπου η κυβέρνηση έχει κάτι παραπάνω από ανοχή, έχει ακόμα μια πολιτική κυριαρχία», αλλά «υπάρχει και μια μεγάλη αναμονή από πλευράς κόσμου για αποτελέσματα, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη δυσπιστία απέναντι στο κλασικό πολιτικό δυναμικό, απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα, απέναντι και στο πολιτικό σύστημα».

Κ. Μποτόπουλος: H κυβέρνηση έχει ακόμη πολιτική κυριαρχία

Κ. Μποτόπουλος: H κυβέρνηση έχει ακόμη πολιτική κυριαρχία.

Υπογράμμισε δε κλείνοντας ότι «τα χέρια της κυβέρνησης τώρα είναι λυμένα, υπάρχουν μπροστά, χωρίς εμπόδια, κάποια χρόνια δουλειάς, ώστε ακριβώς με τα αποτελέσματα που ελπίζουμε όλοι ότι θα υπάρξουν να ξανάρθει και η διάθεση του κόσμου να συμμετάσχει στην πολιτική ζωή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή