Μ. Καρχιμάκης: Απέτυχαν να μετατρέψουν τις εκλογές σε δημοψήφισμα καταδίκης

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 13:48
A- A A+

Το κυβερνών κόμμα πήρε μια συνδυαστική έγκριση, σε σχέση με τη γενικότερη πορεία της χώρας, σχολίασε αποτιμώντας τα χθεσινά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρχιμάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, «στις εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις εκείνες που πραγματικά θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».

O γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Αναφερόμενος εξάλλου στην αποχή τόνισε ότι είναι ένα μέγεθος υπολογίσιμο, το οποίο πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, προσθέτοντας ότι «καμία κοινωνία δεν προχωρά, εάν οι πολίτες δεν συμμετέχουν».

Ο κ. Καρχιμάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ελληνικός λαός αντιλήφθηκε το διακύβευμα των εκλογών και «έδωσε τη δυνατότητα να μην υπάρξει κίνδυνος για την παραπέρα πορεία της χώρας», σημειώνοντας ότι «η προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε ένα δημοψήφισμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής, απέτυχε».

Χαρακτήρισε στοίχημα για τον πολιτικό κόσμο, να καταφέρει να πείσει τους πολίτες να τον εμπιστευθούν, ενώ ερωτηθείς σχετικά με τη συναίνεση στην οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, επισήμανε την ανάγκη να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. «Δεν χωρούν εγωισμοί σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή