ΛΑΟΣ: Μείζον ζήτημα για την κυβέρνηση η διαφυγή Γιουνγκ

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 17:37
A- A A+

Επαναφέρει τα περί συγκάλυψης και συνεννόησης της κυβέρνησης με την Αγκελα Μέρκελ ο ΛΑΟΣ, με αφορμή τη διαφυγή στο εξωτερικό του πρώην μεγαλοστελέχους της Siemens Φόλκερ Γιουνγκ.

«Ο ΛΑ.Ο.Σ. είχε εγκαίρως επισημάνει ότι η τροπή της όλης υπόθεσης SIEMENS “μυρίζει” έντονα συγκάλυψη και συνεννόηση μεταξύ της κυβέρνησης και της κ. Μέρκελ», σημειώνει ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης.

«Ήδη φαίνεται ότι άλλο ένα “πουλάκι” τελικά “πέταξε” εκτός Ελλάδος: Ο πρώην Αντιπρόεδρος της “SIEMENS Ελλάς” Φόλκερ Γιουνγκ φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα παρότι του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι», συμπληρώνει.

«Θυμίζουμε ότι για την φυγή του Καραβέλλα όλοι έλεγαν ότι έφταιγε η ΝΔ και η κ. Μπακογιάννη», σημειώνει ο εκπρόσωπος και διερωτάται: «Σήμερα ποιος ευθύνεται;».

Επιπλέον ο κ. Αϊβαλιώτης παρατηρεί ότι «ο κ. Γιουνγκ δεν εκλήθη και, φυσικά, δεν απολογήθηκε ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης από στελέχη της SIEMENS».

«Eν μέσω, δε, προεκλογικής περιόδου ο κ. Γιουνγκ έφυγε ανενόχλητος εκτός Ελλάδος, παρότι ήταν “υπό αστυνομική επιτήρηση”», συμπληρώνει και καταλήγει: «Τυχαίο; Δε νομίζουμε…».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή