Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα 0-1

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 19:11
UPD:19:21
A- A A+

Χωρίς νίκη στην έδρα του παραμένει για άλλη μια αγωνιστική φέτος ο Αστέρας, καθώς η Καβάλα ήταν νικήτρια στο παιχνίδι της Τρίπολης με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ονουάτσι.

Ο Νιγηριανός φορ πετάχτηκε την κατάλληλη στιγμή και έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα μετά την παράλληλη χαμηλή σέντρα του Αμπντούν στο 62'.

Το γκολ αυτό ήταν υπεραρκετό για τους «αργοναύτες» προκειμένου να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού ούτως ή άλλως ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δυο ομάδας.

Αν και το παιχνίδι είχε ρυθμό, οι άμυνες έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους και όσες φορές χρειάστηκαν να επέμβουν οι Ντεγκρά και Γκαλίνοβιτς ήταν για μακρινά σουτ.

Η μοναδική άλλη καλή στιγμή στην αναμέτρηση προήλθε από σέντρα του Ουριμπάρι στο 24', όμως ο Καρέρα, που αφύλακτος έκανε το σουτ στην κίνηση, έπιασε περισσότερα αέρα παρά μπάλα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Τσαμπούρης, Ορόθκο, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Καρέρα, Μπαστία, Λαδάκης (65' Αράς), Μάρτινς, Ουντότζι (63' Φορτούνης), Κονσεϊσάο (57' Ρομπέρτο).

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκοβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόζο (82' Θεοδωρέλλης), Αμπντούν, Ογκμπέτσι, Ντιέ (55' Βουτσίτσεβιτς), Ονουάτσι (92' Γιάννου), Ντικρόκ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις