Σούπερ Λίγκα: Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 21:29
UPD:21:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΗΣ

A- A A+

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός έσωσε την παρτίδα και πήρε την ισοπαλία 2-2 από τον Ολυμπιακό Βόλου, που εξακολουθεί να μην έχει νίκη στις Σέρρες.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου απέκτησε την κυριαρχία στο παιχνίδι, φτάνοντας αρκετά συχνά στην εστία του Ράντμαν. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων επιβραβεύτηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 10' με τον Μαρτίν να γίνεται ο τελικός αποδέκτης μιας πολύ ωραίας ομαδικής προσπάθειας και από το ύψος του πέναλτι να γράφει το 0-1.

Μέχρι και το 30', ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη έλεγχο, δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στην περιοχή, κάτι που ωστόσο έγινε στο τελευταίο τέταρτο όταν και η ομάδα του Τσιώλη άφησε αρκετούς χώρους στον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» ανέβηκαν, χωρίς όμως να φτιάξουν την μεγάλη ευκαιρία και το χειρότερο ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Σολάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Βοσκόπουλο και ο Ούμπιντες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το 2-0.

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά το πρώτο μέρος, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους Θεσσαλούς, που σε διπλή φάση με τον Αλβάρες και τον Σολάκη δεν κατάφεραν να στείλουν από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ λίγο αργότερα ο Ράντμαν απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ούμπιντες.

Στο 63', ο Πανσερραϊκός μπήκε στο παιχνίδι έπειτα τον μοναδικό καλό συνδυασμό του μέχρι εκείνο το σημείο! Ο Αλβαρες από τα δεξιά έκανε την σέντρα, ο Μπέλιτς μπήκε στην φάση και με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-1! Οι γηπεδούχοι έψαξαν αμέσως την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός άντεξε από την πίεση και στο 71' θα μπορούσε να πάρει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά ο Μπρέσκα απέτυχε να «κρεμάσει» τον Ράντμαν.

Από το πουθενά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση όταν επτά λεπτά αργότερα ο Καλόπουλος έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κάστρο στον Γεωργιάδη. Ο Λεοζίνιο ευστόχησε και έγραψε το 2-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, παρότι πάντως ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 81' με τον Μαρτίν. Έτσι, οι Θεσσαλοί απέτυχαν για μία ακόμα φορά να πάρουν διπλό στις Σέρρες, έχοντας μόλις τέσσερις ισοπαλίες και 16 ήττες σε 20 παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Σουμπίνιο (74' Ανάκογλου), Μπέλιτς (86' Ασλανίδης), Νταλέ, Μαβενέ, Λεοζίνιο

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τομάς, Μαρτίν (82' Καπετάνος), Αλβάρεζ, Ζαραδούκας (74' Πέρεζ Κάστρο), Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας, Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (59' Μπρέσκα)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις