Συνάντηση Γ. Μπουτάρη - Β. Παπαγεωργόπουλου

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 14:05
EUROKINISSI

A- A A+

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης η συνάντηση του απερχόμενου δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου με τον νεοεκλεγέντα Γ. Μπουτάρη, παρουσία των δημοτικών συμβούλων Παν. Αβραμόπουλου Α. Κουράκη.

Όπως είπε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, ευχήθηκε στον κ. Μπουτάρη «καλή επιτυχία στο έργο του, διότι εάν επιτύχει ο Δήμαρχος τους στόχους του, επιτυγχάνει η ίδια η πόλη».

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μπροστά στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Θεσσαλονίκης αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση», πρόσθεσε και κατέληξε: «Του εύχομαι να κρατήσει υψηλά το αξίωμα του Δημάρχου και να κινείται ως αθλητής, αποφεύγοντας τα χτυπήματα κάτω από τη μέση».

« Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας είναι να καταλάβει ο πολίτης ότι συμμετέχει ο ίδιος στη Διοίκηση του Δήμου», δήλωσε με τη σειρά του ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν ότι ο Δήμαρχος δεν είναι για να κάνει πράγματα, αλλά για να ανοίγει το δρόμο προκειμένου οι πολίτες να δημιουργήσουν πράγματα. Ο δικός μας βασικός στόχος είναι να φτιάξουμε μια Θεσσαλονίκη που να είναι δακτυλοδεικτούμενη», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή