Πατέρας: Λήξαν το θέμα με Μαρινάκη

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 18:18
UPD:18:19
A- A A+

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νικόλας Πατέρας μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, καθώς τόνισε πως, με τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός καλύφθηκε και το θέμα κλείνει. Ξεκαθάρισε πάντως πως ο εισαγγελέας λειτουργεί φυσικά αυτόνομα και πιθανότατα να συνεχίσει τη δική του έρευνα.

«Στο Συμβούλιο που έγινε, δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν σε αυτό της 11ης Νοεμβρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κ. Μαρινάκης», τόνισε ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας και πρόσθεσε: «Οι διευκρινίσεις που δόθηκαν μας κάλυψαν πλήρως. Άρα, για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει λόγος».

Ν. Πατέρας: Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει πρόβλημα

Ν. Πατέρας: Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει πρόβλημα

Όσο για την έρευνα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού ανέφερε: «Εμείς σαν Παναθηναϊκός λειτουργούμε ανεξάρτητα, όπως και ο αθλητικός εισαγγελέας».

Μαρινάκης ο ενωτικός!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της λίγκας και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ενωτικός, παρέπεμψε στη σχετική ανακοίνωση που έβγαλαν όλες οι ΠΑΕ και αρκέστηκε να τονίσει:

Β. Μαρινάκης: Νικητής είναι το ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λίγκα

Β. Μαρινάκης: Νικητής είναι το ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λίγκα

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νίκησε το ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λίγκα. Έχουμε μπροστά μας πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Προχωράμε όλοι ενωμένοι».

Τo... story

Το ζήτημα ανέκυψε μετά την καταγγελία που φέρεται να έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε βάρος του Παναθηναϊκού, και συγκεκριμένα ότι πήρε το πρωτάθλημα με «μη θεμιτά μέσα».

Ήταν γνωστό ότι ο κ. Πατέρας θα πήγαινε στη συνεδρίαση της λίγκας με ξεκάθαρο στόχο να μην αφήσει… υπόνοιες και φήμες γύρω από την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Έτσι, αμέσως ζήτησε από τον πρόεδρο της Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει διευκρινίσεις για τα όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο. Το ίδιο έκανε και με προέδρους ή εκπροσώπους και άλλων ΠΑΕ.

Οι ισχυροί άντρες της λίγκας συζήτησαν το θέμα μεταξύ τους, δόθηκαν διευκρινίσεις για το τι συνέβη και έτσι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ένιωσε καλυμμένος και… έσβησε τη φωτιά πριν αυτή φουντώσει.

Αποσύρθηκε το... πράσινο αίτημα

Από εκεί και πέρα η Σούπερ Λίγκα, αμέσως μετά το έκτακτο συμβούλιο, με ανακοίνωσή της επισημαίνει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημα για τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά και τονίζει τα εξής:

«Κατόπιν αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα, αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ της 9/11/2010, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010. Το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε».

«Έχουμε τον καλύτερο, τον "σαγόνια"»

Ο Νικόλας Πατέρας κατά την προσέλευσή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, τόνισε με χιούμορ για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή, τον "σαγόνια"»!

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού κατευθυνόμενος στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, όταν ρωτήθηκε για τον προσωρινό τεχνικό των Πρασίνων, αρκέστηκε να απαντήσει: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή, τον "σαγόνια"»!

Το έκτακτο Δ.Σ. γίνεται ύστερα από το αίτημα του Παναθηναϊκού για τα πρακτικά της τελευταίας σύσκεψης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις