Αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για το μήνυμα της κάλπης

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 19:46
A- A A+

Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ με αφορμή τον ισχυρισμό του κ. Παπανδρέου ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής αποτελεί μια σαφή ένδειξη ότι, οι Έλληνες στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση, παρά τις θυσίες που απαιτούνται.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι διαβάζει ανάποδα το μήνυμα της κάλπης, γι΄ αυτό και, όπως είπε, «υποκρίνεται πως δεν κατάλαβε ότι ο ελληνικός λαός ζήτησε με την ψήφο του αλλαγή πολιτικής».

Π. Παναγιωτόπουλος: Ο Πρωθυπουργός διαβάζει ανάποδα το μήνυμα της κάλπης

Π. Παναγιωτόπουλος: Ο Πρωθυπουργός διαβάζει ανάποδα το μήνυμα της κάλπης

Οι πολίτες, όπως υποστήριξε, ζήτησαν μέτρα για την ανάπτυξη, μέτρα για να ανασάνει η οικονομία, μέτρα για να πάρουν αναπνοή τα νοικοκυριά.

Απαντώντας στον κ. Παναγιωτόπουλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, υπογράμμισε ότι «η γνωστή δυστοκία ορθής αντίληψης της πραγματικότητας που διακατέχει τη Ν.Δ., εμφανίζεται τώρα και στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών».

Ο κ. Πεταλωτής επανέλαβε ότι «οι πολίτες ψήφισαν με ωριμότητα και ευθύνη υπέρ της σταθερότητας της χώρας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο και δήλωσαν ξεκάθαρα τη βούλησή τους για αλλαγές».

«Αφήνουμε πίσω μας τους χάρτες της Ν.Δ. με τις παλιές νομαρχίες και προχωράμε αποφασιστικά σε όλες τις τομές που έχει ανάγκη η χώρα μας», τόνισε καταλήγοντας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή