Π. Δούκας: Yφίσταμαι πολιτική δίωξη

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 00:31
A- A A+

Την πεποίθησή του ότι υφίσταται μία πολιτική δίωξη και ότι η όλη υπόθεση συνιστά πεδίο μικροψυχίας εξέφρασε μιλώντας στη Βουλή ο πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας.

Ο κ. Δούκας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η συνταγματική επιταγή δεν δίδει λευκή επιταγή στην εκάστοτε πλειοψηφία να διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους, ενώ συμπλήρωσε ότι ο ίδιος έδωσε πλήρεις απαντήσεις για όλα, αλλά πουθενά δεν κατεγράφησαν στο πόρισμα της πλειοψηφίας.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Π. Δούκας: Yφίσταμαι πολιτική δίωξη

Ακούστε την ομιλία του κ. Δούκα

Είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια κοινοβουλευτικά χρονικά να διώκεται ένας υπουργός, επειδή ακολούθησε ομόφωνες αποφάσεις συνταγματικά κατοχυρωμένων οργάνων, όπως είναι το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Δημοσίων Κτημάτων, τόνισε.

Είναι μία πολιτική δίωξη, αφού όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα υποστήριξε ο πρώην βουλευτής, σημειώνοντας ότι η οικογένειά του και ειδικά ο πατέρας του, πτέραρχος Γεώργιος Δούκας υπέστησαν διώξεις κατά το παρελθόν και κατέληξε: Έχουν γίνει πολλές ακροβασίες και αυτό που γίνεται σήμερα συνιστά μαύρη σελίδα του ελληνικού κοινοβουλίου. Εύχομαι κανένας από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να μη βρεθεί στη δική μου θέση και μάλιστα με τα δικά σας κριτήρια. Εγώ θα κάνω ό,τι πρέπει να κάνω. Πουθενά όμως στον κόσμο δεν διώχθηκε υπουργός, επειδή τήρησε τη νομιμότητα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή